Skip to content

Om Jærgarden Kvalbein

Foto: Trude Håland / Jærbladet

Historiske lokaler og nydelig tradisjonsrik mat

I den gamle låven fra 1700-tallet, med skipsplank og metertjukke gråsteinsmurer finner du de unike og stemningsfulle selskapslokalene til Jærgarden Kvalbein. Her tar vi i mot firma på julebord, blåturer, sommerfest med grill og aktiviteter. Her kan du også feire bryllup, fødselsdager og konfirmasjon.
På søndager kan du også ta ein kjøretur over Jæren og få deg ein herlig tradisjonsrik søndagsmiddag hos oss.

Slideshow viser på mobil. Galleri viser på desktop og nettbrett.

Lokalene våre blir også mye brukt av firma, lag og foreninger som holder dagskurs, møter og prosjektsamlinger.

Vårt kjøkken har opparbeidet seg et solid rykte for god, velsmakende mat. Vi tilbyr alt fra flerretters middag, koldtbord, tapas, gryteretter, supper, lunchtallerken og smørbrød.

Rykte om den gode maten fra Jærgarden Kvalbein gjør at vi også har blitt en stor leverandør på catering. Catering leverer vi både til firma og private arrangement i Stavanger, Sandnes, Klepp, Time og Hå. De samme rettene og den samme gode smaken som du får servert her på Jærgarden Kvalbein. Vi leverer catering der du måtte ønske; hjemme, på jobben eller annet selskapslokale.

Kun noen få hundre meter fra Jærgarden Kvalbein ligger en tre kilometer lang sandstrand som innbyr til forfriskende turer. Her er det også mulig med lek eller aktiviteter i forbindelse med blåturer. Tre gamle båtnaust fra 1600-tallet danner ofte rammen med en samling rundt bålet, laksesuppe, krabbe og boblende drikke. Tar en med gitar og allsang kan stemningen bli helt magisk.

Folkene

Sindy - Jærgarden Kvalbein
Sindy Schmidt
Kokk
kåre-qvalbein
Kåre Qvalbein
Daglig leder